Архієрейське богослужіння та дитяче свято напередодні дня святого Миколая

18 грудня 2016 року, у Неділю 26-ту по П’ятидесятниці, Преосвященніший єпископ Івано-Франківський та Коломийський Тихон очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Різдва Христового м. Івано-Франківська.

Його Преосвященству співслужили  священнослужителі собору. За богослужінням співав  архієрейський хор. Під час Літургії архієреєм була піднесена сугуба молитва за мир та спокій у нашій державі. Після читання Святого Євангелія владика Тихон звернувся до парафіян зі словом проповіді та духовних настанов.

По завершенню богослужіння у соборі зі святковою програмою до Дня святого Миколая виступили учні Недільної школи. Діти читали вірші, співали пісні, в тому числі під музичний супровід. На завершення концертної програми єпископ Тихон подякував за виступ і вручив учасникам свята й усім дітям солодкі подарунки.

Присутні мали можливість переглянути дитячу виставку ялинкових прикрас, малюнків, саморобок на різдвяно-новорічну тематику. Завершилось святкування загальним чаюванням та  солодким столом.

Фото та відео на сайті Івано-Франківської єпархії: http://ivano-frankivsk.church.ua/2016/12/19/arxijerejske-bogosluzhinnya-u-kafedralnomu-sobori-dityache-svyato/